FRISSÍTVE - Részletek derültek ki a meztelenül balesetező sofőrről

Egy szilveszteri buliról térhetett haza a konstancai sofőr, aki kedd reggel fél kilenc körül balesetet szenvedett az autójával. Nem másért, de teljesen meztelenül ült a kormánynál. FRISSÍTÉS: A sofőr nem volt ittas állapotban.

A hírtelevíziók beszámolói szerint a 36 éves férfi egy útkereszteződésben elvesztette uralmát az autó fölött, és egy leparkolt gépkocsinak ütközött. Ezután kiszállt, és az összecsődült járókelők  megrökönyödve látták, hogy egy szál ruha nincs rajta.

Az enyhén sérült férfi meztelenül várta be a rendőrséget, nem különösebben zavarták a nézelődök és a hideg. Az Antena1 híradásából nem derült ki, hogy mennyi alkohol elfogyasztása után ült kormányhoz.

FRISSÍTÉS: A baleset után a férfi láthatóan zavart állapotban ténfergett az autója körül, majd egy taxival el akarta hagyni a helyszínt, ám a szemtanúk ezt nem engedték, rávették, hogy várja meg a mentőket és a rendőrséget. Az összecsődült emberek keresték a ruháit az autóban, hogy ne fázzon meg, de nem találták. 

Amikor kiérkeztek a mentősök, a férfi nem tudott magyarázatot adni arra, hogy mi történt vele. Kis idő múlva azonban a helyszínre érkezett az apja, aki a rendőröknek elmondta: a fia súlyos depresszióban szenved, s időnként beszámíthatatlanul viselkedik. Az eddigi információk szerint nem volt sem alkohol, sem más tudatmódosító szer hatása alatt. A férfit kórházba szállították, ahol többek között pszichológiai vizsgálatnak vetik alá.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?