FRISSÍTVE - A jeges folyóba ugrott elkeseredésében a 17 éves lány

Még mindig keresik a hatóságok annak a 17 éves lánynak a holttestét, aki az Aranyos-Besztercébe ugrott egy hídról vasárnapra virradóra. A tininek egy rémálom volt az élete. FRISSÍTÉS: Vasárnap délután megtalálták a lány holttestét a zănești-i vízierőmű gátjánál.

A tragédia a Neamț megyei Roznovon történt. A hídon megtalálták a lány papucsát és a kabátját, amit levett, mielőtt a jeges vízbe ugrott volna. A készenléti felügyelőség búvárokat is bevetett, de a holttestét még nem találták meg.

A hírtelevíziók információi szerint a lány nagyon nehéz körülmények között nőtt fel. Apja két évvel ezelőtt felakasztotta magát, és súlyos beteg anyjával és a húgával együtt egy nagynéninél éltek. A nagybácsi 2016-ban és 2017-ben többször megerőszakolta őt és a húgát is. A férfit a felesége feljelentette a rendőrségen, jelenleg börtönbüntetését tölti.

FRISSÍTÉS: Vasárnap délután megtalálták a lány holttestét a zănești-i vízierőmű gátjánál.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 0754–800808-as és a 0723–800808-as telefonszámot.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?