Meghalt a kórházban a feleki baleset egyik sérültje

Meghalt a kórházban a vasárnap a Szeben megyei Felek közelében történt baleset egyik sérültje - közölte a nagyszebeni megyei sürgősségi kórház sajtószóvivője, Decebal Todăriţă. 

A húszéves fiatalembert súlyos állapotban szállították kórházba, és az orvosok erőfeszítései ellenére a műtőben meghalt. 

A baleset két másik, még kórházban levő sérültjét az ortopédiai, illetve a sebészeti osztályon kezelik, mindkettejük állapota stabil - tette hozzá a szóvivő. 

 

Két kisbusz és két személygépkocsi ütközött vasárnap délben az 1-es országúton, Felek mellett. A balesetet egy 22 éves, Brassó megyei gépkocsivezető okozta, aki miután egy előzést követően visszatért saját sávjára, megcsúszott, átkerült a szembejövő sávra, és ütközött egy kisbusszal meg egy másik személygépkocsival. Az ütközés nyomán a kisbusz nekicsapódott egy másik mikrobusznak. A balesetben tízen sérültek meg. 

A Szeben Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Elena Welter szerint a 22 éves sofőr vezette gépkocsin nagyon elkopott téli gumiabroncsok voltak.

Kimaradt?