Keresi rendőrség a nagymamáját megkéselő lányunokát

Három eltűnt fiatalt is keres a Bihar megyei rendőrség, közöttük a nagymamáját megkéselő Bordaş Abigailt.

A 13 éves Bordaş Abigail kedd reggel 8.40 óra körül ment el az iskolájából, és sem oda, sem a nagyváradi sürgősségi befogadóközpontba nem tért. Bordaş Abigail augusztusban több késszúrással megsebesítette nagymamáját. A lány többször is eltűnt a központból.

Körülbelül 160 centiméter magas, 46 kilogramm súlyú, vékony testalkatú, ovális arca, barna szeme, világosbarna, középhosszú, göndörített világosbarna haja van. Különös ismertetőjele a nyaka tövénél látható anyajegy, és egy sebhely a bal kulcscsontján.

Eltűnésekor zöld, kapucnis dzsekit, krémszínű blúzt, fekete, testre tapadó nadrágot és rózsaszín mintás fekete sportcipőt viselt.

November végén tűnt el

November 30-én 13 óra körül ment el érseléndi otthonából a 15 éves Potra Izabella-Betty, azóta nem tért haza. A lány körülbelül 170 cm magas, 60 kg súlyú, erős testalkatú, ovális arca, barna szeme, hosszú, göndörített fekete haja van. A lánynak nincs különös ismertetőjegye. Családtagjai nem tudták megmondani, milyen ruhában ment el otthonról.

Egy fiút is keresnek

A 15 éves, atyási Horki Nicolae Nagyváradról tűnt el, ahol a rendőrség közleménye szerint „a törvényes formaságok betartása nélkül lakott”. A fiú december 10-án, hétfőn reggel 7.20 óra körül ment el otthonról, azóta nem látták. Nem ez az első eset, hogy eltűnik, eddig minden alkalommal rendőrök találtak rá.

A fiú körülbelül 167 cm magam 50 kg súlyú, vékony testalkatú, ovális arca, barna szeme, rövid. Barna haja van, az orra hegyén egy sebhely látható. Eltűnésekor sötétkék tréningnadrágot és világoskék, kapucnis felsőt viselt, szürke pulóvert és fekete tornacipőt.

A rendőrség kéri, aki bármit tud a kiskorúak hollétéről, jelezze azt a 112-es sürgősségi hívószámon, vagy értesítse a legközelebbi rendőrkapitányságot.

Kapcsolódók

Kimaradt?