FRISSÍTVE - Részletek derültek ki a halálos Hargita megyei balesetről

Szakadékba zuhant szombat reggel egy gépkocsi Hargita megyében, egy személy életét vesztette. FRISSÍTÉS1: Hárman megsérültek, mentőhelikopter érkezett a helyszínre. FRISSÍTÉS2: Részletek derültek ki a balesetről.

Gheorghe Filip rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a szerencsétlenség Sikaszónál történt. A személygépkocsiban négyen utaztak, az autó eddig ismeretlen körülmények között zuhant a szakadékba. A szóvivő részletesebb információkat későbbre ígért.

FRISSÍTÉS1: A Hargita megyei készenléti felügyelőség szóvivője, Alina Ciobotariu a Maszolt arról tájékoztatta, hogy egy személy meghalt, hárman megsebesültek a balesetben. A székelyudvarhelyi tűzoltók  helyszínre kiszállt munkatársai veszítővágókkal szabadították ki az utasokat a mintegy 4-5 méteres szakadékba zuhant autó roncsaiból. Az egyik sérült állapota válságos, őt a SMURD helikoptere szállította el a helyszínről. A másik két sérültet a székelyudvarhelyi municípiumi kórházba vitték.

FRISSÍTÉS2: A Hargita megyei rendőrség szóvivője, Gheorghe Filip tájékoztatása szerint a személygépkocsit egy 29 éves nő vezette. Az autó Gyergyóújfalu irányából Székelyudvarhely felé tartott, és vélhetően a túlzott sebesség miatt egy kanyarban lesodródott az útról, és a szakadékba zuhant. A reggel 9 óra körül történt balesetben egy 79 éves nő veszítette életét.

Kapcsolódók

Kimaradt?