Vajon mit követett el ez a nagyszebeni nő, amivel ezt „kiérdemelte”?

A spanyol rendőrség egyelőre nem tudja megfejteni annak a rejtélyét, hogy miért végezték ki maffiózó módszerekkel Maria M.-t.

A Heraldo című spanyol lap tájékoztatása szerint a 29 éves nagyszebeni születésű nő szerdán este 8 óra körül ért húgával a spanyolországi Torre Urdaíz községben található családi ház elé. A fiatalabbik nő bement a házba, Maria pedig elkezdett kipakolni a csomagtartóból, amikor két - látszólag rá váró - kapucnis férfi megközelítette és két, szívre irányított lövéssel kivégezte. 

A lövések hangjára kirohantak a házból Maria szülei és testvére, de a tettesek már kereket oldottak. A család a sürgősségi segélyhívó számon értesítette a hatóságokat a történtekről, ám a késve kiérkező mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani. 

Az első hírek még arról szóltak, hogy a gyilkosok gépkocsival hagyták el a helyszínt, ezért a rendőrség ellenőrző pontokat állított fel, utóbb viszont már az az információ terjedt el a médiában, hogy a tettesek gyalogosan távoztak. Nem zárják ki azt a hipotázist, hogy a közelben parkoltak és végül mégiscsak gépkocsival menekültek el.

Az aragoniai bűnüldözési szervek eljárást indítottak, egyelőre nem kívánták kommentálni az esetet. Ugyanakkor rámutattak, hogy maffia típusú leszámolási ügynek tűnik Maria M. kivégzése. 

Kimaradt?