FRISSÍTVE - Vizsgálati fogságba került az ittasan három ember halálát okozó sofőr

A Szatmár megyei avasfelsőfalui az a sofőr, aki ittas állapotban vezetve két nő és egy kisgyerek halálát okozta szerda este Konstanca megyében. Elmenekült a helyszínről, de egy rendőr és egy katona utolérte és elfogta. FRISSÍTÉS: A bíróság csütörtökön elrendelte a 30 napos előzetes letartóztatását.

A replicaonline.ro portál beszámolója szerint a 33 éves férfi Ovidiuban volt megszállva egy hotelben. Szerda este Mihai Kogălniceanu felé autózott, és a kisvárost elhagyva lesodródott a Mercedesével a sávjáról, és frontálisan egy Hyundainak ütközött egy hídon.

Utóbbi járműnek négy utasa volt. Egy 61 éves tulceai nő, a 31 éves konstancai lánya és a 3 éves unokája az autó roncsai közé szorult, és életét vesztette. A negyedik utas, egy 44 éves férfi (vélhetően az elhunyt 31 éves nő férje) súlyos sérülésekkel került kórházba.

A baleset után a vétkes sofőr kiugrott a Mercedesből, és menekülni kezdett, tudván, hogy ittas állapotban van. Egy rendőr és egy szolgálaton kívül lévő hivatásos katona utolérték, és elfogták. A 33 éves Szatmár megyei férfi jelenleg őrizetben van.

FRISSÍTÉS: A bíróság csütörtökön elrendelte a sofőr 30 napos előzetes letartóztatását. Gondatlanságból elkövetett emberöléssel és testi sértéssel, ittas vezetéssel és a baleset helyszínének elhagyásával gyanúsítják.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?