Bozótvágó késsel követelt ingyen italt

Hatvan napos bírósági felügyelet alá került az a 22 éves férfi, aki egy bozótvágó késsel követelte egy Argeș megyei benzinkút alkalmazottjaitól, hogy adjanak neki ingyen szeszes italokat.

Az eset még november 2-án hajnali 5 órakor zajlott le Merișani községben és a benzinkút biztonsági kamerája mindent rögzített – írja az observator.tv című portál.

A 22 éves Veniamin C. barátaival érkezett hajnai 5 órakor a benzinkúthoz, ahol az egyik alkalmazott épp a töltőállomás körül söprögetett. A gépkocsi beállt a parkolóba, ahonnan Venianin egy bozótvágó késsel hadonászva szállt ki és indult el a benzinkút üzlete felé. Az alkalmazott rémülten befutott a helyiségbe, amelynek ajtaját bezárta, mielőtt Venianin odaért volna. 

A fenyegetően közeledő fiatalember az éjszakai kiszolgálásra kialakított ablakhoz ment és azt követelte az alkalmazottól, hogy szolgálja ki szeszes italokkal... ingyen.

Az alkalmazott ezt megtagadta, így Venianin mintegy 5 perc után üres kézzel távozott.

A biztonsági kamera felvételei eljutottak a községi rendőrségre, ahol hivatalból eljárást indítottak Venianin C. ellen fegyveres fenyegetőzés vádjával. 

Kimaradt?