FRISSÍTVE - Gyermekeket is megsebesített az ámokfutó brăilai rém

Egy embert megkéselt, egy autóval egy bevásárlóközpontba hajtott, és összesen négy embert elgázolt egy fiatalember Brăilán. FRISSÍTÉS: Az ittas sofőr nem öt, hanem összesen tíz embert, köztük gyermekeket sebesített meg – közölte a rendőrség. 

A húsz éves fiú ámokfutása a város melletti Cazașu településen kezdődött, ahol megkéselt egy férfit, elvette az autóját, és elszáguldott. A Skodával elgázolt két személyt Brăila körgyűrűjén, majd egy városba érve egy bevásárlóközpont bejáratának hajtott, és újabb két embert gázolt el. Közben azt üvöltözte: „Vérnek kell folynia ezért az országért!” A fiatalt őrizetbe vették, az öt áldozata kórházba került – számolt be az Antena1 híradója.

FRISSÍTÉS: A fiatalember nem öt, hanem tíz személyt, köztük két gyermeket sebesített meg ámokfutása során – írja az Agrepres. Laura Dan, a Brăila megyei rendőrség szóvivője közölte, a 20 éves elkövető előbb Cazasu településen késelt meg egy 44 éves férfit, miután eltulajdonította az illető autóját. Az áldozat súlyos állapotban van, a brăilai sürgősségi kórházba szállították, és rögtön megműtötték. 

A tettes a lopott autóval a város terelőútján elgázolt két gyalogost, majd egy bevásárlóközpont parkolójában további hét személyt ütött el, köztük egy 11 éves, valamint egy 13 éves gyermeket. Az autó végül a pláza bejáratának ütközve állt meg. A szondáztatás során 0,37mg/l-es légalkohol-koncentrációt mutattak ki a fiatelember leheletében. 

Kimaradt?