Botrányba fulladt az idei Miss BumBum díjkiosztója

Tettlegességig fajult a brazíliai Sao Paolóban megrendezett Miss BumBum fenékszégségverseny idei díjkiosztója, miután második helyre rangsorolt nő letépte a nyertesről a győztesnek járó szalagot.

 A felháborodott „ezüstérmes” szerint a győztesnek kihozott Ellen Santana popója plasztikai sebészek munkáját dícséri, és ő volt az egyetlen a mezőnyből, akinek a feneke nem látott sebészkést.

Amint az alábbi felvételen is látszik a két versenyző között kisebb lökdösődés alakult ki, aminek az vetett véget, hogy a tavalyi győztes behozott egy újabb szalagot, amit Ellen nyakába akasztott.

A rendbontó második helyezettnek nem csak az előtte állóval, hanem a mögötte végzett bronzérmessel is gondja akadt, szerinte a nemváltoztatási műtéten átesett transzszexuális versenyzőnek nem kellett volna jogot adni az indulásra.

A Miss BumBum fenékszépségversenyt 2011 óta szervezik meg, a gála megálmodója egy Sao Paoló-i üzletember, Oliver Cacau. Az idei cicaharcról az alapító csak annyit jegyzett meg, hogy az ilyen „drámák” részét képezik a show-nak. 

Brazília 27 szövetségi államának mindegyike képviselteti magát a gálán, 15 versenyző jut a döntőbe. A nyertes markát 50 ezer reál (13 ezer amerikai dollár) üti, de reklámszerződésekkel és azonnali hírnévvel is jár a Mis BumBum cím. Idén először nevezhettek transzszexuálisok is a fenékszépségversenyre, bár ez az újítás sok ellenérzést váltott ki. 

Kapcsolódók

Kimaradt?