FRISSÍTVE - Felvétel készült a BlueAir Kolozsvár-Dublin járatán eluralkodó pánikról

Kevéssel azután, hogy felszállt a szamosfalvi repülőtérről, pánik tört ki szerdán délelőtt a BlueAir Kolozsvár-Dublin járatán: hirtelen csökkent a kabinnyomás, az utasok égett szagot éreztek, és az oxigénmaszkok kioldódtak. FRISSÍTÉS: Az egyik utas felvételt készített a fedélezeten eluralkodó pánikról.

Az utasok szerint a gondok mintegy félórával a felszállás után kezdődtek, amikor a gép már Szlovákia fölé ért. „Azt hittem, hogy meg fogunk halni. Szlovákia fölött vagyunk. A legénység nem tájékoztat semmiről, viszont bekapcsolva hagyták a hangszórót, és azon keresztül hallottuk, ahogy a pilóta vészjelzéseket küld. Én épp aludtam, amikor kioldódtak az oxigénmaszkok, mögöttem kisgyerekek ülnek, akik alig kapnak levegőt” – számolt be egy férfi.

A flightradar.com szakportál szerint a BlueAir menetrend szerinti járata délelőtt 10.20-kor szállt fel Kolozsvárról Dublin irányába. A meghibásodás miatt a gép Pozsonyban kényszerleszállást hajtott végre.

FRISSÍTÉS: A Digi24 hírtelevízió közzétette azt a felvételt, amelyet az egyik utas készített a fedélzeten eluralkodó pánikról. A Blue Air szerint a gép gond nélkül leszállt a pozsonyi reptérre, és az utasok öt óra elteltével folytatták az útjukat egy másik repülővel. A légitársaság arról még nem tájékoztatott, hogy mi okozta a meghibásodást.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?