Öngyilkos lett a szamosújvári balesetet okozó kamionsofőr

Holtan találták meg hétfőn reggel a Brassó megyei Szászbudán azt a kamionsofőrt, aki egy nappal korábban súlyos balesetet okozott a a Kolozs megyei Szamosújvár közelében.

Vasárnap este az 51 éves férfi által vezett nyergesvontató hátulról belehajtott egy szabályosan közlekedő, Suceava megyében forgalomba iratott személygépkocsiba, és áttolta a szemközti sávra, ahol ez egy másik, szabályosan közlekedő szamosújvári gépkocsival frontálisan ütkozött. A kamion egy további, Szeben megyei gépkocsit is lesodort az útról, mielőtt megállt volna.

A láncbalesetnek 5 áldozata volt, közöttük egy gyermek is. Két áldozat beszorult a gépkocsit roncsai közé, őket csak azután tudták a szamosújvárosi és kolozsvári kórházaba szállítani, hogy a tűzoltók kiszabadították a roncsok közül.

Szemtanúk szerint az 51 éves dési származású kamionsofőrt rendkívül megviselte baleset, a látványtól hányt, majd átugrott a sáncon, és eltűnt egy közeli domb mögött. A helyi sajtó úgy tudja, hogy a férfi családjának még sikerült elérnie, mielőtt öngyilkosságot követett el. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 0754–800808-as és a 0723–800808-as telefonszámot.

Kimaradt?