Lezuhant a meccs után a Leicester City tulajdonosának helikoptere

Nem sokkal a pályáról való felszállás után a stadion melletti parkolóba csapódott szombat este a 2016-os angol futballbajnok Leicester City tulajdonosa, Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere. Meg nem erősített információk szerint a thaiföldi milliárdos is életét vesztette.

A tragédiáról felvétel is készült, de egyelőre mindenki találgat: a klub nem erősítette meg azokat az értesüléseket, hogy kik vesztették életüket a szerencsétlenségben. Az esetet végignéző csapatkapitány, Kasper Schmeichel elsőként próbált segíteni.

A tragédia egy órával a Leicester-West Ham United (1-1) Premier Leaque-mérkőzése befejezése után történt. A BBC azt írja: egy családhoz közeli forrás megerősítette, hogy a tulajdonos is a gépen volt a tragédia bekövetkezésekor.

A SkySports közben cáfolta azokat a híreket, miszerint a klub sportigazgatója, John Rudkin is a helikopteren tartózkodott volna, és azt is megerősítették: a tulajdonos fia, a klubnál alelnöki posztot betöltő Aiyawatt Srivaddhanaprabha sem volt részese a tragédiának.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?