Megszólalt a városházi igazgatót pedikűröző takarítónő

Bár a Târgu Jiu-i polgármesteri hivatal igazgatója tagadja, valóban pedikűröztetett korábban az irodájában az egyik beosztottjával. Ezt maga a lábápolást végző városházi alkalmazott erősítette meg.

Mint korábban írtuk, a helyi sajtó közzétette egy képet, amelyen a polgármesteri hivatal igazgatója egy takarítónő ölében tartja a jobb lábát, a balt pedig egy mosdótálban áztatja. Az emberekben megütközést kiváltó, felvételről Marin Rotaru azt nyilatkozta, hogy két évvel ezelőtt készült, és a beosztottja nem pedikűrözi, csak segített neki befáslizni a kificamított lábát.

Ezt azonban maga a takarítónő cáfolta. A Mediafaxnak elmondta, valóban pedikűrözésre hívatta be irodájába az igazgató. „Nem kényszerített erre. Csak valahonnan megtudta, hogy korábban pedikűrözéssel foglalkoztam. Megkért, hogy pedikűrözzem, és hát nem volt mit tennem. Fogalmam sincs, honnan tudta meg, hogy értek hozzá” – nyilatkozta a Mediafaxnak a takarítónő.

A helyi sajtó egyébként korábban többször is beszámolt arról, hogy Marian Rotaru megengedhetetlen módon viselkedik a beosztottjaival, akiket rendszeresen sérteget és megaláz.

Kapcsolódók

Kimaradt?