Megszületett a magyar származású, világhírű hollywoodi színésznő kislánya

Megérkezett Kate Hudson és Danny Fujikawa első közös gyermeke – jelentette be Instagram oldalán az immáron háromszoros anyuka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés,

 

„2018.10.02. Isten hozott Rani Rose Hudson Fujikawa. Úgy döntöttünk, hogy nagypapája. Ron Fujikawa után nevezzük el a Raninak (ejtsd Ronnie-nak). Ron igazán különleges ember volt, akit mind mélységesen hiányolunk. A névvel előtte tisztelgünk” – olvasható a bájos poszban.

Kate egyelőre nem osztott meg képet a kislányról, de azt elárulta, hogy mind jól vannak, valamint megköszönte rajongóinak a sok jókívánságot.

A színésznő egy korábbi interjúban vallotta be, mennyire boldog, hogy fiús anyukaként, most egy lánya is lesz, melynek az egyik pozitív hozadéka, hogy végre rózsaszín ruhácskákra is költhet. Hudsonnak két fia, a 14 éves Ryder, aki Chris Robinsontól, és a 7 éves Bingham, aki pedig Matthew Bellamytól született szintén izgatottan várta a hugica érkezését.

Kate Hudson negyedrészt magyar származású, a szintén világhírű színésznő édesanyja Goldie Hawn részéről, akinek az édesanyja, tehát Kate nagymamája Magyarországról emigrált az Egyesült Államokba.

Kimaradt?