Antal Timi külföldön is koncertezik

A X-Faktor idei női győztesének rengeteg fellépése lesz idén: hívták Angliába, Svájcba, és Erdélybe is többször visszatér.

Eddigi sűrű koncertezései mellett sem tétlenkedett Antal Timi: stúdióba vonult, így március 18-án meg is jelent kislemeze Így kellesz címmel, de most sem lazít, folytatja a fellépések sorát.

koncertimi

– Négy dal van a CD-n, ezek között vannak angol és magyar nyelvűek, valamint egy bónuszdal is készült, egy népdal. Ezt nem teljesen autentikus formájában énekeltem fel, hanem rockosabb hangszerelésben. Különböző stílusú és műfajú dalok találhatóak a lemezen – mondta Timi, akiért már külföldön is kapkodnak.

– Londonba június 15-én megyek majd, még nem repültem soha, így nagy élmény lesz számomra az út. Májusban Erdélyben lé­pek fel, Szlovákiában két fellépésem lesz, Romániában három és egy svájci felkérésem is van, így nem panaszkodom – mondta lelkesen a csinos énekesnő, akinek mentora, Malek Miklós is ír dalokat, így a harmadik X-Faktor-széria legjobb női hangjának nagy esélye van a nemzetközi kar­rierre is.

Kimaradt?