Ki ismeri? Még mindig nem azonosították a holtan talált férfit

Újabb arcrekonstrukció készült a Nagyváradon holtan talált férfiról. A rendőrség továbbra is a lakosság segítségét kéri az azonosításához.

A férfi holttestét szeptember 3-án találták egy nagyváradi gyűjtőmedencében. Mint arról beszámoltunk, a Bihar Megyei Rendőrség számítógéppel rekonstruálta az elhunyt arcát (a kép bal oldalán), és a lakosság segítségét kérte azonosításához.

Eddig senki nem jelentkezett, aki információkat tudnak nyújtani a férfiről, ezért a Bihar Megyei Rendőrség kedden újabb felhívást tett közzé, amelyben ismét a lakosság segítségét kérik. Aki felismerné a képen látható férfit, az a 112-es sürgősségi hívószámon jelentheti.

A felhíváshoz mellékelték a kép jobb oldalán látható műanyag modellről készült fényképet is, melyet az Országos Kriminalisztikai Intézet munkatársai készítettek az elhunytról. A modell a csontszerkezetre alapozva rekonstruálja a férfi arcát. A holttestről nem adtak közzé fotót, a közlemény szerint azt „a bomlás előrehaladott fázisában” emelték ki vízből szeptember elején.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?