FRISSÍTVE - Kamera rögzítette a négy halálos áldozattal járó balesetet

Frontálisan ütközött vasárnap két személygépkocsi a Vrancea megyei Haret településnél. Négy személy életét vesztette, köztük egy 13-14 éves gyermek és az édesanyja – közölte a Vrancea megyei készenléti felügyelőség (ISU). FRISSÍTÉS1: Egy család négy tagja halt meg a balesetben. FRISSÍTÉS2: A balesetet egy autó fedélzeti kamerája is rögzítette.

A baleset nyomán a hatóságok vörös beavatkozási kódot léptettek érvénybe, értesítették a környező kórházakat. Az ütközés során négy személy életét vesztette, két súlyos sérültet Focşani-ba szállítottak kórházba. Az elhunyt édesanya és gyermeke egy Konstanca megyei autóban utaztak. 

FRISSÍTÉS:  A Konstanca megyei autó egy Bákó megyei rendszámú gépkocsival ütközött a Pădureni nevű településnél, mindeddig tisztázatlan okokból. Az előbbi járműben négy, utóbbiban két személy utazott. A balesetben meghalt a Konstanca megyei autóban utazó házaspár és a 13 éves gyermekük. Életét vesztette a Bákó megyei gépkocsi sofőrje is. Egy 20 éves fiatalembert és egy 57 éves nőt mentőhelikopter szállított a sürgősségre.

FRISSÍTÉS2: A felvételeket rögzítette egy autó fedélzeti kamerája. A csak erős idegzetűeknek ajánlott felvételt hétfőn tették közzé a hírtelevíziók.

 

Kapcsolódók

Kimaradt?