FRISSÍTVE - Árván maradt egy négy éves kislány a motoros baleset után

Életét vesztette péntek este egy 26 éves nő egy Buzău megyében történt motoros balesetben. Egy négy éves kislány anyja volt. FRISSÍTVE: Kedd délután a gyermek 25 éves apja a kórházban belehalt a sérüléseibe.

Egy helyi portál beszámolója szerint tragédia a DN 2B jelzésű úton történt Verguleasa közelében. A motorkerékpárt a férj vezette.

A rendőrség adatai szerint a balesetet egy 50 éves nő okozta, aki autójával balra kanyarodva nem adott elsőbbséget a motorosnak, és a két jármű összeütközött. Az ütközés ereje több métert repítette a házaspárt a szerencsétlenség helyszínétől.

A 26 éves nő még a mentősök kiérkezése előtt belehalt a sérüléseibe, a férjét válságos állapotban szállították kórházba. A házaspárnak egy 4 éves kislánya van.

A férfi egyébként külföldön dolgozik, a napokban tért haza a családjával tölteni a szabadságát. A motorkerékpárt a feleségétől kapta ajándékba.

FRISSÍTVE: A motoros balesetben fejsérülést szenvedő 25 éves fiatalember napokig kómában volt. A hírtelevíziók szerint előbb Buzăuban, majd a bukaresti Floreasca kórházban ápolták. Kedd délután azonban belehalt a sérüléseibe.

Kapcsolódók

Kimaradt?