Gyerekeknek indítanak tévés zenei tehetséggondozást

Az ének iskolája címmel áprilisban egyedülálló énekes-tehetséggondozó műsor indul a TV2-n gyermekek főszereplésével. A műsorban az énekes palánták zenei fejlődését az osztályfőnök- műsorvezető Friderikusz Sándor, és a tanári kar: Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor segíti.enekiskola gyerekek

8 és 14 év közötti, kiemelkedő énektudású és tehetségű kisgyermekek jelentkezhetnek Az ének iskolájába, ahol nincs kiesés, nincs csalódás, nincs durva kritika. A gyerekek kizárólag pozitív megerősítéseket kapnak, és a 16 kiválasztott az adások alatt végig együtt marad egy különleges osztály tagjaiként.

enekiskola plakat

- Az ének iskolája nem csak azért különleges műsor, mert a kereskedelmi televíziózás történetében ez az első ilyen megközelítésű formátum, hanem azért is, mert 16 egészen rendkívüli tehetségű és személyiségű kisgyermeket ismerhetnek meg a nézők, a tanári kar pedig olyan nagyszerű sztárokból áll, akik nem csak ismerik a gyermekek nyelvét, de a nézők szórakoztatásához is kiválóan értenek– mondta Kiss Péter, a TV2 programigazgatója.

Az ének iskolája áprilistól szombat esténként a TV2-n.

Kimaradt?