Vasárnap Polyák Lilla lett a győztes a „dalosok” közt

Az Eurovíziós Dalverseny magyar válogatójának, A Dalnak versenyzői vasárnap este a Maradj talpon! kvízműsor különkiadásában mérték össze tudásukat. Aki nem zuhant alá, és ezáltal klipforgatást nyert: Polyák Lilla.

maradj csoport

A körbe tizenegy játékos állt fel: Keresztes Ildikó, Radics Gigi, Odett, Cserpes Laura, Polyák Lilla, Puskás Péter, Vastag Tamás, Gyurcsík Tibor, Pál Dénes, Baricz Gergő és Mits Gergő. ByeAlex nem vett részt a játékban, de eljött, hogy sok sikert kívánjon a többieknek.

Maradjtalpon Alex

Az est játékszabálya szerint: ha valaki a kör közepén álló kihívót a süllyesztőbe juttatja, akkor maga áll a kihívó helyére, aztán megnevezi párbaj-partnerét, aki ha ügyesebb, elfoglalhatja a helyét.

Az első kihívó, a már rutinos játékosnak mondható, Puskás Péter. Az énekes a tavalyi szilveszteri adásban már szerepelt. Ő már azok közé tartozik, akik tudják, mit rejt a süllyesztő, így könnyedén ijesztgethette a többieket, ám első ellenfelét, Odettet, a második párbaj után ő is követte a mélybe.

maradj denes

Pedig Odett poénos állítása szerint úgy felkészült, hogy még végrendelet is írt Mégsem ő, hanem Pál Dénes vehette át a „főhelyet”. Az első párbaját Cserepes Laurával hősiesen megnyerte, de a következő kérdés kiütötte a játékból.

Helyette Gyurcsík Tibor került a kihívó pozíciójába, aki elárulta magáról: foglalkozása eredetileg mérnök. Párbajra egy Testnevelési Egyetemen diplomázott énekest hívott: Keresztes Ildikót, aki ezúttal nem magasugrásból, hanem szabadesésből tartott bemutatót. Az előző játékosoktól eltérően Tibor két párbajt is megnyert, a másodikat Vastag Tamással szemben, a harmadik körben viszont ellenfele győzött.

maradj gyurcskere

Polyák Lilla, aki 2 fiú édesanyja, és imád a saját motorján repeszteni, először a székelyföldi Baricz Gergőt, majd az első akusztikus koncertjére készülő Radics Gigit juttatta a süllyesztőbe. Az utolsó párbaj kihívottja Mits Gergő, aki a United együttest képviselte, de ő sem maradt talpon.

A zenei kérdésekkel próbára tett énekesek közül tehát Polyák Lilla kapta a 2 millió forint értékű videoklipkészítés lehetőségét, a közmédia jóvoltából.

maradj lilla

Az adás végén országos tévépremier keretében láthatták a nézők az M1-en először ByeAlex malmői bemutatkozó klipjét, amely a Kedvesem című dal remix változatához készült.

Kimaradt?