Nyugdíjba készül Gundel Takács Gábor

A népszerű műsorvezető nem szeretné, ha ő lenne a stáb legöregebb tagja, ezért fontolgatja, hogy még nyugdíjkorhatár előtt visszavonul. Gundel Takács Gábor már terveket szövöget nyugdíjas éveire.

A Best Magazinnak adott interjújában elmondta, hogy mostanában egyre inkább foglalkoztatja a gondolat, hogy nem lenne jó megvárni, amíg kollégái között ő lesz az „öreg fószer".

maradjtalponGundel Takács Gábor nyáron lesz 49 éves, és állítása szerint az ő munkája nem az a típusú foglalkozás, amit a nyugdíjkorhatárig lehetne csinálni. A vele készített interjúban azt nyilatkozta, hogy saját magának kell észrevennie, mikor jön el az a pillanat, amikor abba kell hagynia. A műsorvezető nem akarja megvárni, hogy ő legyen kollégái között az öreg, akinek nincs már keresnivalója a szakmában.

Már azt is eltervezte, mivel fogja tölteni a nyugdíjas korát. Eddig a sok munka miatt sok mindenre nem jutott ideje, ezt szeretné pótolni a későbbiekben. Pénzérmét gyűjt és zongorázik, még saját hangszere is van, amelyet mostanában nagyon elhanyagolt. Emellett sok új könyvet is szeretne végre elolvasni, valamint szívesen utazna szerte a világban, még felfedezetlen helyekre.

Kimaradt?